Смертельна карма: Топ-чиновники окупованого Криму розбилися в ДТП у Росії (фото, відео)

Представники окупаційної влади анексованого Криму потрапили в серйозну ДТП в Московській області Росії: одна людина загинула. Про це повідомив телеканал "РЕН ТВ", передають Патріоти України.

За кермом автомобіля Toyota Land Cruiser Prado 150 знаходився перший заступник так званого "міністра охорони здоров'я Криму" Валентин Савченко. Автомобіль влетів у відбійник на 19-му кілометрі траси М-11 під Москвою.

Крім нього, в машині знаходилися начальник управління стратегічного розвитку "кримського МОЗ" Ілля Турніченко і директор "кримського інформаційно-аналітичного медичного центру" Іван Сагайдак.

Від отриманих травм Іван Сагайдак загинув на місці, а Турніченко був госпіталізований.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...