Смертельно небезпечна "приправа": У барі відвідувачам замість солі до текіли подали... засіб для очищення каналізації

У лондонському нічному клубі випадково подали клієнтам засоби для очищення каналізації замість солі, щоб випити текілу. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

Клуб Tiger Tiger був оштрафований на 120 000 фунтів стерлінгів після того, як чотири особи були доставлені до лікарні за вживання каустичної соди, яка зазвичай використовується для очищення стічних вод та видалення жиру з духовок.

7 грудня 2021 року група людей відвідала лондонський нічний клуб і замовила чотири текіли. Бармен зрозумів, що солі для шотів під рукою немає, і пішов до неосвітленого приміщення за стійкою, де за допомогою пластикового стаканчика зачерпнув те, що, на його думку, було сіллю з контейнера на полиці.

За даними міської ради Вестмінстера, четверо людей потім лизнули сіль і випили порції текіли, після чого їм одразу стало погано, а бармен відчув смак того, що він прийняв за сіль. Речовина обпалила йому рота і язика, і він зрозумів, що це не сіль.

Чотирьом людям дали води, а потім доправили до лікарні, а під час поліцейського розслідування було виявлено контейнер з етикеткою з каустичною содою.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...