"Смертельних травм не було": У суді озвучили причини загибелі Захарова в ДТП з Єфремовим

Смерть водія фургону Сергія Захарова після ДТП з машиною Михайла Єфремова настала від крововтрати, больового шоку і жирової емболії. Про це в Пресненському суді повідомила судмедекспертка Світлана Ромадановська, яка робила висновок про смерть Захарова, передають Патріоти України.

"Жирова емболія судин, травматичний шок, крововтратаось причини настання смерті водія "Лади". Через травматичний шок в першу добу вмирає багато людей. Захаров потрапив в їхнє число", – сказала Ромадановська.

Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв також опитав судмедекспертку, намагаючись зрозуміти, чи міг вижити Захаров, якби йому надали медичну допомогу в перші хвилини.

"Травми, несумісні з життям, у Захарова були відсутні: це розрив аорти, розрив серця та інші. Це пошкодження, які призводять до миттєвої смерті. Однак незабаром у нього розвинулася жирова емболія. Після цього він помер", – заявила експертка.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...