Сміється від душі: Біограф королеви Єлизавети розповіла про її справжній характер

На публіці королева Єлизавета II виглядає суворою і манірною, але біограф Саллі Беделл Сміт стверджує, що в приватному спілкуванні вона далеко не така серйозна, передають Патріоти України.

"Королева набагато жвавіша в приватному житті, ніж те, що бачить публіка, - розповіла виданню People автор книги "Єлизавета: Життя сучасного монарха". - У заміському маєтку королеви в Норфолку часто чути її сміх. Вона сміється від душі!"

Сміт розповіла, що королева любить жартувати над собою і оточуючими, і це підтверджують курйози, які час від часу просочуються в пресу. Наприклад, в 1981 році після весілля принца Чарльза і принцеси Діани по телебаченню показували повтор церемонії одруження. Помітивши себе на екрані, Королева сказала: "О, ось і моє обличчя Міс Піггі", маючи на увазі персонажа популярної гумористичної програми "Маппет-шоу".

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Хоча портрети Єлизавети II часто бувають серйозними, за кадром вона не проти повеселитися. Під час фотосесії в 2012 році вона почала імітувати пози професійної моделі, про що розповіла її кравчиня і близька подруга Анджела Келлі.

Коли королева хоче розслабитися, вона звертається до своїх улюблених тварин: своєї останньої собаки Кенді і улюбленої поні Фелл. "Коли вона з кіньми, вона переходить в мирний режим", - підтвердив її близький друг і радник по конях Монті Робертс.

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...