"Смоктати, б***ь": Тренера ФК "Карпати" оригінально покарали за його поведінку під час матчу УПЛ

Ігор Єрмаков. Фото: ФК Карпати.

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення за підсумками матчу другого туру чемпіонату України Карпати — Кривбас (3:0). Під час скандального поєдинку асистент головного тренера Карпат Ігор Єрмаков після третього голу крикнув «Смоктати, б***ь» на адресу суперників. Через це наставник Кривбаса Юрій Вернидуб відмовився від традиційного рукостискання з головним тренером львів'ян Владиславом Лупашком, повідомляють Патріоти України.

КДК оштрафував Карпати на 100 тисяч гривень за поведінку Єрмакова, а тренера зобов’язав провести дві освітні лекції (тривалістю не менше 45 хвилин кожна) щодо необхідності дотримання положень Кодексу етики і чесної гри УАФ.

Кривбас оштрафували на 25 тисяч гривень за порушення регламенту щодо рукостискань тренерів, а за поведінку Вернидуба клуб також зобов’язали сплатити внесок у розмірі 50 тисяч гривень.

Зазначимо, що Кривбас посідає восьме місце в УПЛ після чотирьох зіграних матчів, Карпати за підсумками п’яти поєдинків йдуть 11-ми.

Хотів пояснити все хворобою матері: На Хмельниччині чоловік ухилився від мобілізації і отримав вирок суду

вівторок, 10 вересень 2024, 23:25

На Хмельниччині суд засудив чоловіка до трьох з половиною років позбавлення волі за ухилення від мобілізації. Свій вчинок він намагався виправдати хворобою матері, передають Патріоти України. Судове засідання неодноразово переносили, щоб дозволити обви...

Готується до реваншу з Усиком: Ф’юрі одним ударом зніс тайського боксера з ніг (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 22:01

Колишній чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф’юрі почав підготовку до реваншу з Олександром Усиком. «Циганський король» провів тренування з тайськими боксерами, повідомляють Патріоти України. Ф’юрі показав свій удар ногою, збивши опонента з ніг. У пер...