Сморід, спека і сухе повітря: "Укрзалізниця" потрапила в скандал через "пекельні" умови у вагонах

"Укрзалізниця" потрапила в черговий скандал через умови, в яких перевозять пасажирів. Цього разу в купе "температура перевищувала всі норми". Про це на своїй сторінці в соцмережі написала незадоволена пасажирка Яна Струніна, передають Патріоти України.

За словами жінки, неприємний інцидент стався в поїзді "Дніпро — Трускавець". Там температура повітря в купе перевищила всі норми, через що дитині стало погано.

“Я навіть не знайшла, де знайти місце із свіжим повітрям, окрім перехода крізь вагон, але і там за ніч так накурили, як і в туалетах, що ліпше було залишитися, де є. Неможливо так перевозити людей по 18 годин. І ще брати за це гроші”, — підкреслила жінка.

Вона також додала, що ситуацію ускладнювали двоє чоловіків, які розповсюджували "аромати" на все купе. А вентиляція в вагоні нібито не працювала.

"Повітря сухе і не свіже. Так ось, перед тим, як почати перевіряти пасажирів на відповідність нормам (сертифікатів ПЛР-тестів), забезпечте для початку умови. А то у вас рай для розмноження будь-якої нечисті", — зауважила Яна Струніна.

Пізніше в коментарі до публікації прийшли представники "Укрзалізниці". Вони вибачилися за інцидент і попросили надати детальну інформацію.

“Щиро перепрошуємо за ситуацію. Надайте ваш контактний номер телефону в особисті повідомлення, щоб ми мали змогу надати вам зворотний зв'язок для уточнення деталей вашої подорожі”, — написали представники "Укрзалізниці".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...