"Смотрите и ужасайтесь!": Місцеві жителі показали, як виглядає зараз відома пам'ятка архітектури у окупованому Донецьку (фото)

Мешканці непідконтрольного Україні Донецька у соціальній мережі показали покинутий Дім Кіно, розташований у Ленінському районі міста на Босе, передають Патріоти України.
Донеччани пишуть, що будівля — пам'ятка архітектури, яка перебуває у жахливому стані. Користувачі уточнюють: «Смотрите, ужасайтесь. Если уж вас нет осторожности, хорошей реакции, опыта в заброшках, то не повторяйте этот опыт, не ходите. На прошлой неделе на территории поздно вечером был большой пожар».


ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...