SMS-шахраї розперезалися: У Києві набирає обертів нова схема обману

У києві українці попадають під нову схему обману за допомогою СМС-розсилки на мобільні телефони.

У Києві шахраї почали впроваджувати нову схему обману за допомогою СМС-розсилки на мобільні телефони, повідомляють Патріоти України.

Про ситуацію повідомляють в одному зі столичних телеграм-каналів. Користувач навів скріншот повідомлення, де шахраї пропонують забрати 259 тис. грн.

Також у повідомленні вказано номер телефону, за яким можна домовитися і забрати гроші.

Варто зазначити, що в жодному разі не можна передзвонювати на цей номер, оскільки вже під час розмови шахраї спробують дізнатися у вас будь-яку інформацію, яку потім можуть використовувати для крадіжки грошей. Йдеться і про номер паспорта, банківської карти або інших особистих даних.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...