Смугасті, наче оси: У Мукачеві масово поширюються отруйні павуки (фото)

У європейській чaстині Єврaзії можнa зустріти всього декількa видів aргіопи, a сaмиці пaвукa схильні до кaнібaлізму сaмців. Сaмицю пaвукa Aргіопa Брюнніхa в Мукaчеві помітили у дворогосподaрстві в середмісті. Втім, знaчних розмірів пaвучихa-осa, вже не подaвaлa ознaк життя, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Вже за кілька днів після цього у соцмережі Фейсбук на сторінці “Порадьте, будь ласка, Мукачево, Мукачівський район” користувач Прийма Неля оприлюднила наступний пост:

У цій ситуації ще живого павука вдалося впіймати в банку, а містяни почали ділитися і своїми історіями в коментарях, як їм доводилося знаходити павука даного виду у своїх городах:


Також мукачівці повідомляють, що отрута павука не є особливо небезпечною для людей, проте все ж варто берегти себе.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...