Смикни за мотузочку - вікно відкриється: У мережі показали сумні фото із дитячої лікарні в Криму

Не краще виглядають і стіни в самих палатах: у багатьох місцях можна побачити плями нової фарби, нанесеної зверху старої.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

В анексованому Росією Криму стан лікарень залишає бажати кращого. Про це можна судити по фото, опублікованим блогером на сторінці в Twitter Roksolana Today&Крим, передають Патріоти України.

"Севастополь. Це фото палати в дитячій лікарні. На вікнах навіть немає ручки", - йдеться у підписі до фото.

На кадрах дійсно можна побачити облуплені вікна в дитячій лікарні. І дійсно, ручок на вікнах немає. Замість ручки - мотузка, яку пристосували замість неї. Не краще виглядають і стіни в самих палатах: у багатьох місцях можна побачити плями нової фарби, нанесеної зверху старої.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...