"Сын, спасибо за машину!": Боклан в образі діда Стаса розповів казочку про "білу Ладу" (відео)

Знаменитий український актор театру та кіно Станіслав Боклан в образі діда Стаса розповів українцям нову гумористичну казку. У ній він висміяв нещодавню новину про те, що батьки одного з ліквідованих в Україні російських окупантів на "гробові" гроші придбали нову білу "Ладу" і, здається, були цьому дуже раді. Боклан же розповів історію про дурня Івана з Росії, який разом із братами нічим не займався, крім того, як пив, крав по селу курчат і в клубі приставав до дівчат. Однак, коли російський "цар" вторгся до сусідньої країни і пообіцяв своїм солдатам платити велику зарплату, брати "швидко влізли у камуфляж" і вирушили воювати. Відповідна казка від актора прозвучала у новому випуску "Байрактар News", передають Патріоти України.

За сюжетом Іван ганебно гине на війні – "у сраку прилетів йому снаряд, ручки в ряд і ніжки в ряд". Тим не менш, на Росії колишнього ледаря і злодія називають героєм. У пропагандистських газетах пишуть, що той "помираючи від ран, розстріляв штаб Бандери, збив ракету та з'їв три томи "Кобзаря".

Загибель сина "святкували" близько місяця. Все село зібралося на поминки, де танцювали, співали, їли та пили. Гуляли з розмахом – "гробові ж не маленькі".

Раптом на порозі будинку з'явився Іван. Проте рідні, які вже витратили "гробові" за сина на свої потреби, такому гостю не зраділи. "Сивий, латаний, кривий / І не мертвий, а живий / Мати допила стакан: / "Нє, оце в нас не Іван" / Батько ще собі налив: / "Що ж ти, с*ка, наробив? / Як людину відспівали / Нову "Ладу" вже придбали / Я тату набив на спину: / "Сын, спасибо за машину!" / На торпеді, глянь, ікони / І за смерть твою мільйони поділили на рідню / А ти вижив, от гівнюк" / Пальцем дід грозив йому: / "Я кросівки не зніму / От приперся перехожий / Ти на Ваню геть не схожий" / Бабка в гуску склала губи: / "Я собі зробила зуби / І за цю нову щелепу / В ніжки кланяюсь Держдепу / Щось я вас не впізнаю / Ваня наш уже в раю", – продекламував артист.

На ранок рідня придушила "героя, що вижив". "Батько мовив: "Бог простить, бо вже й пам'ятник стоїть", – видав дід Стас. Наприкінці Боклан вже традиційно закінчив свою розповідь мораллю, хоча, як підкреслив актор, "на русні її просрали". Тим не менш, він підсумував: "Кількість вбитих не вражає – "бабы новых нарожают".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...