Снаряд застряг у стіні: У Дніпрі обстріляли з гранатомета житловий будинок (фото)

У Дніпрі увечері 29 лютого житель Окопного провулка почув звук, що нагадує постріл або вибух. Чоловік не надав цьому значення, так як часто чує такі звуки в своєму районі, повідомляють Патріоти України.

На ранок він виявив дірку в паркані і помітив снаряд, що стирчить в стіні. «До місця викликали поліцію, рятувальників і вибухотехніків. Алюмінієвий стовбур снаряда застряг в стіні наконечником всередину. Імовірно, могли стріляти з РПГ», - йдеться в повідомленні.
Зараз деталі встановлюють правоохоронці. Фахівці вже вилучили снаряд, їм займаються експерти. В результаті інциденту ніхто не постраждав.
Джерело: Інформатор

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...