"Снег кружится, летает, летает...": Помер відомий радянський музикант (відео)

Юрій Петерсон був учасником популярних у Радянському Союзі вокально-інструментальних ансамблів "Веселые ребята", "Самоцветы" і "Пламя".

Юрій Петерсон. Фото: скріншот з відео.

У четвер, 5 вересня, після тривалої хвороби помер відомий російський співак і музикант Юрій Петерсон. Про це повідомила Тетяна Путра, невістка сина артиста Яна Петерсона, передають Патріоти України.

"Він [пішов з життя] сьогодні вдень, вдома, я сама там була присутня. У кінці липня виявили онкологічне захворювання. Вже були метастази. Дуже швидко розвивалося, буквально за серпень він розтанув", - сказала вона.

Путра уточнила, що прощання з артистом відбудеться на Хованському кладовищі в понеділок, 9 вересня. Як відомо, Юрій Петерсон був учасником популярних у Радянському Союзі вокально-інструментальних ансамблів "Веселые ребята", "Самоцветы" і "Пламя". Музикант був першим виконавцем таких пісень, як "Снег кружится", "Вся жизнь впереди", "Идёт солдат по городу" та інші.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...