Сніг, дощ, сильні пориви вітру: Синоптики уточнили прогноз погоди на 29 березня

У середу, 29 березня, небо буде вкрите хмарами. Уночі синоптики прогнозують у північних, західних та центральних областях невеликий мокрий сніг, у східних областях очікується дощ. На решті території день пройде без істотних опадів. Також на дорогах усієї території країни, крім півдня та сходу, місцями буде ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер переважно північно-західний, швидкістю 7-12 м/с. Проте також вночі та вранці прогнозують сильні пориви вітру 15-20 м/с по всій Україні, крім Сходу.

У темну пору доби стовпчик термометра у західному регіоні, а також у Житомирській, Черкаській, Київській та Вінницькій областях коливатиметься від 0° до -5°. На Донеччині та Луганщині вночі температура складатиме +1-6°, а на решті території – від 3° тепло до 2° морозу. Удень термометр показуватиме 0-5° тепла майже в усій країні. На Закарпатті та у південно-східній частині України температура складатиме +3-8°. У Карпатах вночі очікують 7-12° морозу, а вдень температура зросте до 2-7° морозу.

У регіоні протягом дня буде хмарно. Уночі та вдень очікується мокрий сніг. Вітер північно-західний 7-12 м/с, проте синоптики прогнозують сильні пориви вітру, швидкістю 15-20 м/с.

На Київщині температура вночі складатиме 0-5° морозу, а вдень – 0-5° тепла.

У столиці очікують -1-3° вночі. А вдень стовпчик термометра підійметься до 0-2° тепла.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...