Сніг та дощ: Укргідрометцентр уточнив погоду на 27 лютого

В Україні у понеділок, 27 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями. У західних, крім Волинської та Рівненської областей, помірний, а в Карпатах місцями буде значний сніг. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

У центральних та Харківській областях прогнозують мокрий сніг та дощ, місцями значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

У північних областях місцями невеликий мокрий сніг, на Одещині та Миколаївщині дощі. У південно-східній частині без опадів.

Крім півдня та південного-сходу, на дорогах місцями буде ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура від -3℃ до +2℃. У південних та південно-східних областях вдень +10... +15℃.

На Київщині та в столиці буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг.

На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області -3℃... +2℃. У Києві 0... +2℃.


Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...

Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 20:40

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook в...