Сніг у листопаді та "плюс" у грудні: Українцям дали несподіваний прогноз до Нового року

Погода в Україні у листопаді буде зимовою - очікується сніг. А от у грудні буде "плюс" . Про це розповів народний синоптик із Каменя–Каширського Володимир Деркач, пише видання "Полісся", зазначають Патріоти України.

За даними синоптика, впродовж майже усієї першої декади листопада в Україні дощитиме і поступово знижуватиметься температура повітря. Лише наприкінці, може знову трохи потепліти.

Після цього погода почне змінюватися, очікується похолодання і вже в третій декаді у нічний час ймовірні морози. Наприкінці листопада варто очікувати навіть мокрого снігу.

Синоптик каже, що грудень розпочнеться з прохолоди також можливі невеликі опади. Ночі будуть морозними, а дні здебільшого минуть зі знаком "плюс". На Миколая, 19 грудня, як прогнозує синоптик, очікується короткотривале зниження температури. Кінець грудня здивує українців денним теплом та нічними морозами.

Погода не тішить: Синоптики розповіли, де в Україні знову будуть сильні заморозки

п’ятниця, 10 травень 2024, 16:30

Вдень у суботу, 11 травня, в Україні буде тепло. Втім, вночі в деяких регіонах будуть заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі. В Україні хмарно з проясненнями. Вночі синоптики опадів не передбачають. Дощитиме лише на Чернігівщині та Сумщині. Н...

Україну накрила потужна геомагнітна буря: Вчені розповіли, скільки вона триватиме

п’ятниця, 10 травень 2024, 15:30

Центр прогнозування космічної погоди NOAA попереджає про геомагнітні бурі, які триватимуть до вечора суботи 11 травня. Додаткові сонячні виверження можуть продовжити їх на всі вихідних, зазначають у NOAA. Центр прогнозування космічної погоди пояснює, щ...