Снігопади, ожеледиця та потепління: Синоптики уточнили, якою буде погода в Україні 7 грудня

У середу, 7 грудня, в Україні очікується невеликий сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр. За прогнозами синоптиків, 7 грудня вночі на Правобережжі, вдень в Україні, крім східної частини, очікується невеликий сніг, в західних, центральних та південних областях з дощем (вночі на заході країни помірні опади, подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь).

У західних, північних та центральних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вночі в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, в східних областях до 12°, в західних та південних областях 0-5° морозу, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та в Криму 3-8° тепла.

У Києві 7 грудня також засніжить. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 0-2° морозу.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...