Снігові замети і сильні морози? Синоптики розповіли, яким буде Новий рік в Україні

Погода в Україні у 2023 році на Новий рік буде без сильних морозів, снігопаду і заметів. Як зазначають синоптики, прогноз з 30-градусними морозами на Новий рік, який поширили деякі синоптики, не відповідає дійсності, передають Патріоти України.

Як повідомляє синоптик, Наталія Діденко, погоду на Новий рік 2023 навряд чи можна буде назвати по-справжньому зимовою. "За попередніми прогнозами, в Україні перше січня 2023 року буде без опадів і теплим. І новорічна ніч, і перший день Нового року обіцяють бути з "плюсами", - розповіла вона.

Народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозує, що наступні 2 тижні по всій країні передбачається переважно не холодна погода. "Тобто 2-3 дні триматиметься тепла і волога, а наступні 2-3 дні прохолодна і морозна погода, можливо, зі снігопадами", – повідомив синоптик. Синоптики відзначають, що в більшості регіонів України снігових заметів і сильного морозу чекати не варто.

Життя ухилянта теж чогось вартує: Арештували прикордонника, який застрелив порушника кордону на Закарпатті

понеділок, 20 травень 2024, 19:05

Прикордоннику, який імовірно застрелив чоловіка, що втікав від правоохоронців на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня, повідомили про підозру в порушенні правил поводження зі зброєю. . Про це повідомила радниця Державного бюр...

Нюанси нового закону: Коли і за який термін військовозобов’язані мають пройти ВЛК

понеділок, 20 травень 2024, 17:59

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше мали статус "обмежено придатний", повинні до 4 лютого 2025 року повторно пройти військово-лікарську комісію. Це передбачає новий закон про мобілізацію. Щоб пройти ВЛК, колишнім "обмежено придатним" та іншим...