"Сніжана грає якусь політичну роль": Ольга Сумська згадала останню розмову з путіністкою Єгоровою

Українська зірка театру і кіно Ольга Сумська зізналася, що припинила спілкуватися зі Сніжаною Єгоровою після її схвальних висловлювань у бік кровожерливої політики Путіна. У програмі "Слава +" Оля розповіла, яким був їхній останній контакт зі Сніжаною, передають Патріоти України.

"Остання наша розмова була, коли я їй розповідала, що Київ бомблять, що ми втратили мам. Кажу: "Ти збожеволіла? Навіщо ти це пишеш? Летять бомби". Вона була теж шокована. Вона не знала. Це, знаєш, такий глухий кут, коли людина вже не знає, що відповісти і просто йдуть емоції", - згадує Сумська.

Вона підкреслює - те, що Сніжана грає якусь політичну роль, було зрозуміло ще задовго до повномасштабного вторгнення. "Я не спілкуюся після тих страшних подій, її заяв, її поста в Facebook. Я приголомшена. Все закінчилося. Вона почала свою політичну діяльність задовго, якщо ви помітили. Вона була в опозиції, і ще тоді можна було це якось слухати і це якось сприймалося. А вже тоді, коли відбулися криваві події, почалася війна, вбивали українців.... І раптом такий пост! Чому так? Це якась страшна метаморфоза з людиною. Я не знаю, що може статися, щоб так зрадити Україну і свою Батьківщину", - поділилася Ольга.


Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...