Собача смерть для ката: Вбито терориста "Заура", який жорстоко знущався над українкою в Донецьку (фото)

На Донбасі ліквідували терориста батальйону "Схід" на прізвисько "Заур". Про це в Facebook повідомила українка Ірина Довгань, яку в 2014 році, загорнуту в державний прапор України катували в центрі окупованого Донецька, передають Патріоти України.

"Не можу не поділиться радістю. Друга тварюка теж здохла. Заурчік – земля тобі бетоном. PS Мною некоректно написаний радісний пост. На той світ вирушили вже два моїх мучителя з батальйону Схід", – написала вона.

"Не можна не відзначити Мамая, з яким життя не звело (Слава Богу). Він теж був утилізований нашими ЗСУ більше року тому. Ряди поріділи", – додала вона.


Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...