"Собак їмо, жерти немає чого": Окупанти на Херсонщині скаржаться на проблеми з постачанням

У Херсонській області окупанти голодують. Через проблеми із забезпеченням росіяни їдять собак. Про це стало відомо СБУ з листування в Мережі між окупантами, передають Патріоти України.

Так, один з них, який перебуває на території тимчасово окупованої Херсонщини, скаржиться своєму товаришу, що недоїдає, через це разом з побратимами їдять все, що ворушиться, зокрема, собак.

Жертвою голодних окупантів став йоркширський тер'єр. Про це свідчить переписка російського загарбника, яку перехопила СБУ. "Все х*ево. Нас укры е*ут, как молодых. Собак едим, жрать нечего. Сегодня йорка ели. Йоркширского терьера", – пише своєму знайомому окупант.

За словами загарбника, у них немає харчів, тому що в армії відсутня логістика, і продукти не можуть постачати. І щоб розжитися продуктами, окупант просить позичити грошей, але у друга з великої і заможної Росії їх немає.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...