Собака Брітні Спірс зіпсував своїй господарці день народження

У будинку зірки живе п'ятеро собак.

Брітні Спірс

Американська співачка Брітні Спірс 2 грудня відзначає свій 42-й день народження, однак, як пише TMZ, стався інцидент, який зіпсував артистці її свято. Зірка вирушила до свого менеджера та найкращого друга Кейда Гадсона, який мешкає в Лос-Анджелесі, разом із ним і кількома близькими людьми, включно з її 46-річним братом Браяном. Усе йшло непогано, проте в якусь мить папараці, які чергували біля будинку, помітили, що Кейд, артистка та її брат поспіхом залишають маєток Гадсона.

Пізніше з'ясувалося, що одному із собак Брітні знадобилася невідкладна медична допомога, і його довелося доправити в цілодобову ветеринарну клініку. Це сталося близько 2 години ночі. Тварину не було видно на жодному знімку з місця події, але фотограф на місці запевнив журналістів, що пес дійсно перебував у машині з Брітні.

Протягом ночі Спірс і її менеджер були помічені, коли вони зупинялися біля мінімаркету на заправці, щоб купити трохи їжі. Кейд розгулював по вулиці босим і в одязі, схожому на піжаму. Зі свого боку, Спірс мала не менш недбалий вигляд у червоній фланелевій сорочці та вільних білих штанах у смужку.

Коли співачка побачила камери, вона одягла великі темні окуляри, а на її обличчі був вираз занепокоєння.
Зранку зірка мала значно веселіший вигляд і навіть записала відео танців із Кейдом, яке потім чомусь видалила.
Брітні Спірс і її колишній чоловік Сем Асгарі уклали угоду про опіку над їхніми п'ятьма собаками.

Четверо вихованців були передані під одноосібну опіку Брітні, а один — Сему. Приблизно в той самий час, коли угода стала надбанням громадськості, Брітні оголосила в Instagram, що взяла нове біле цуценя на ім'я Сноу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...