Собака допомогла врятувати заживо поховане немовля

15-річна матір немовляти зізналася, що вирішила позбутися від нього, злякавшись гніву батьків.

На північному сході Таїланду собака допомогла врятувати заживо похованого немовляти. За інформацією видання Daily Mail, господар пса на прізвисько Пінг-Понг пішов вигулювати його в поле. Раптово тварина почала гавкати і рити землю. Тоді чоловік підійшов ближче і побачив ногу новонародженого, передають Патріоти України.

Відкопавши дитину, він поспішив відвезти її до лікарні, де медики надали йому допомогу і прийшли до висновку, що у нього немає серйозних травм.

За словами чоловіка, всіх вразив вчинок Пінг-Понга: "Він герой, тому що врятував хлопчику життя".

Поліцейським вдалося відшукати 15-річну матір немовляти. Дівчина зізналася, що вирішила позбутися від нього, злякавшись гніву батьків. Їй пред'явили звинувачення в замаху на вбивство.

Батько дівчини заявив, що готовий забрати онука, проте поки що долю дитини вирішують соціальні працівники.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...