"Собака гавкає - караван йде": Ексдружина Павліка різко відповіла новій коханій артиста

Ексдружина українського виконавця Віктора Павліка Лариса Созаєва вирішила відповісти новій коханій артиста Катерині Реп'яховій, яка заявила, що музикант відчуває провину перед колишньою сім'єю, , передають Патріоти України.

Молода дружина вважає, що людина повинна вчитися жити самостійно тільки тому, що "Віктор не вічний". Так, Созаєва опублікувала відповідну статтю у Facebook і відповіла на неї відомим віршем.

Раніше Реп'яхова повідомила, що Павлік допомагає колишній дружині виплачувати кредит за квартиру. На її думку, в усьому іншому Созаєва "повинна забезпечувати себе сама". У підсумку ексдружина артиста відповіла на це віршем Юрія Марковцева під назвою "Собака гавкає – караван йде".

У коментарях до посту багато хто підтримав Созаєву і розкритикував Реп'яхову. Користувачі зазначили, що "на чужому нещасті щастя не побудуєш".

"На чужому нещасті щастя не побудуєш. Постарайтеся менше про них думати", "Я дивилася сьогодні це інтерв'ю... Ви вище за все це неадекватне марення!", "Ви красуня і гідні найкращого!", "Лоро, ви шикарна жінка! Щастя вам!" – пишуть люди.


"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...