Собака застрелив господаря: У США стався сумний, але курйозний нещасний випадок

У США загинув 30-річний чоловік, якого, ймовірно, застрелив пес. За заявою місцевої поліції, американець отримав постріл у спину з рушниці, на яку наступив його чотирилапий друг. Про це повідомляє NBCnews, передають Патріоти України.

"Пес наступив на гвинтівку, що лежала на задньому сидінні вантажівки, в результаті чого вона вистрілила і влучила в спину Сміта (померлий чоловік - ред.), який в той час був на передньому пасажирському сидінні", - сказав поліцейський.

За його словами, працівники екстреної медичної допомоги провели серцево-легеневу реанімацію, однак безуспішно. Чоловік помер на місці події. Поліцейські також повідомили, що за кермом був знайомий померлого. Він не постраждав. Наразі розслідування триває. Правоохоронці припускають, що це був нещасний випадок.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно