Собаки розтягують трупи: Жителі Бучі в заручниках і не можуть навіть поховати загиблих

Люди в Бучі та навколишніх населених пунктах Київської області по суті опинилися в заручниках і не можуть навіть поховати загиблих. Про це повідомив міський голова Анатолій Федорук в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що буквально три години тому завершився масований артобстріл. За словами Федорука, російські війська зі всіх можливих і неможливих залпів гатять як по Києву, так і по передмістю, зокрема, по Бучі. Фактично сьомий день Буча, Ворзель, а Гостомель - від самого початку, 13 добу, перебувають у заручниках російських військ.

Мер розповів, що були спроби витіснити російські війська, але через добу вони знову зайшли. "Усі основні магістралі та вулиці в нашому регіоні прострілюються ворогом", - каже Федорук.

Він наголосив, що люди в заручниках, бо ворог не дає жителям навіть у той невеликий період, коли гармати не гримлять і обстрілів немає, виходити з помешкань. Комунальні служби та жителі не можуть поховати загиблих цивільних мешканців. "Собаки фактично розтягують тіла загиблих. Отаку маємо жахливу ситуацію", - розповів Федорук.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Технологічний прорив: Китайці розробили автомобільний акумулятор, здатний повністю заряджатися за 10 хвилин

неділя, 19 травень 2024, 6:50

У Китаї розробили революційний акумулятор для електромобілів, здатний заряджатися лише за 10 хвилин і проїхати до 400 кілометрів без перезарядки. Про це повідомляє The Telegraph. Згідно зі звітом Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), Китай зробив...