"Софія Михайлівна абсолютно миролюбна": Директор Ротару старанно виправдав співачку у телепрограмі пропагандистів Кремля (відео)

В ефірі передачі "60 хвилин" Сергія Лаврова зустріли словами "пояснюйте". Судячи з усього, директора співачки влаштував подібний тон і він охоче включився в гру.

Софія Ротару. Фото: соцмережі.

Софія Ротару ніколи не допомагала фінансово українським військовим. Вона - миролюбна людина і ніколи не стала б спонсорувати війну. А всі подібні розмови про артистку - наклеп жовтої преси. З такою заявою в ефірі телеканалу "Росія 1" виступив концертний директор виконавиці Сергій Лавров, передають Патріоти України.

У листопаді навколо співачки розгорівся скандал. Цього року Ротару повернеться до Росії з концертами і візьме участь у "Пісні року", однак місцеві журналісти і телевізійники цю новину зустріли без особливої радості і звинуватили зірку в намірі заробити "російських грошей". Там же артистці пригадали її рішення відмовитися від візитів до РФ після захоплення українських кораблів у Керченській протоці і введення в Україні воєнного стану.

Примітно, що в ефірі передачі "60 хвилин" Лаврова зустріли словами "пояснюйте". Судячи з усього, директора співачки влаштував подібний тон і він охоче включився в ефір. Лавров заявив, що артистка ніколи не спонсорувала АТО, а вже тим більше не посилала на схід варення, про що ще в 2015 році писали ЗМІ: "Софія Михайлівна абсолютно миролюбна людина. Вона ніколи б не спонсорувала війну. У неї є, кого спонсорувати. у неї п'ятеро сестер і братів, у неї онуки, у неї діти. Всі висловлювання про те, що вона спонсорувала війну - абсолютна брехня".

Що ж стосується тимчасової відмови Ротару виступати в РФ, справа нібито зовсім було не в громадянській позиції співачки. Команда артистки "боялася провокацій" і тільки: "Чоловіки від 18 до 60 років не могли виїжджати з України. І це сталося саме в той день, коли Софії Михайлівні потрібно було виїжджати на "Пісню року" потягом. Ми побоялися провокацій, тому що з поїзда могли зняти звукорежисерів, балет, чоловіка-адміністратора".

Раніше російські ЗМІ повідомили, що менеджмент артистки вже підтвердив її участь у "Пісні року" на каналі "Росія 1". Зйомки пройдуть в грудні, а покажуть концерт 1 та 2 січня 2020 року. А 14 грудня Ротару чекають на фестивалі "Легенди ретро FM". Чи прийме знаменитість пропозиції по приватним заходам в Москві, поки не відомо. Проте у співачки є щонайменше кілька пропозицій.

Гонорар Софії Ротару за участь у "Пісні року" нібито буде складатися з двох частин - оплати транспортних витрат для її колективу з України до Росії та проживання, а також самого виступу. Цього року сума виплат складатиме $50 - 60 тис. (1,2 - 1,5 млн гривень).

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...