Софія Ротару емоційно відреагувала на варварський удар росіян по дитячій лікарні у Києві (фото)

Після чергового терористичного злочинину росіян сьогодні, 8 липня, під час якого постраждала дитяча лікарня "Охматдит", українська співачка Софія Ротару не змогла залишитися осторонь.

Так артистка вирішила вкотре підтримати українців. Вона опублікувала в Instagram знімок з місця трагедії, в якій постраждали діти та мирні люди.

На фото видно місце влучання ракети окупантів. Також можна помітити всіх небайдужих українців, які оперативно допомогали розбирати завали.

Ротару вирішила не коментувати словами світлину, а додала лише смайлик "розбите серце" та геолокацію. Співачка таким чином показала, що важко переживає страшні події у рідній країні.

Скріншот сторіз Софії Ротару

Пропонують EcoFlow за підозріло низькими цінами: Українців попередили про новий вид шахрайства

понеділок, 7 жовтень 2024, 10:44

Шахраї активізувалися в умовах енергетичної кризи, пропонуючи фейкові зарядні станції через соцмережі та вимагаючи передоплату. Поліція закликає українців купувати лише в перевірених магазинах і обирати післяплату для уникнення обману, передають Патріо...

Віддав життя за Україну: На війні загинув неодноразовий чемпіон України з ММА

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:57

Війна забрала життя українського бійця змішаних єдиноборств Назарія Гаврильця. Про це повідомляє парламентський Комітет з питань молоді та спорту, передають Патріоти України. Військовий загинув 12 вересня під час бойового завдання у Курській області Ро...