Софія Ротару після чуток про смертельну хворобу вразила фанів своїм виглядом (фото)

У модних джинсах, смугастій футболці, чорному жакеті і білих кросівках, Софія Михайлівна виглядає дуже стильно та молодіжно.

Софія Ротару. Ілюстрація: соцмережі.

Знаменита співачка Софія Ротару, якій ЗМІ приписали серйозні проблеми зі здоров'ям, радує шанувальників своїм квітучим виглядом. Син народної артистки СРСР Руслан Євдокименко опублікував на своїй сторінці в Instagram її нове фото, передають Патріоти України.

71-річна зірка вражає своїм зовнішнім виглядом. У модних джинсах, смугастій футболці, чорному жакеті і білих кросівках, Софія Михайлівна виглядає дуже стильно та молодіжно. Варто зазначити, що знімок був зроблений на одній з пішохідних вулиць Лондона. Софія Ротару проводить час з сім'єю в Європі.

«София как всегда на высоте! Очень красивая и стильная», «Какое счастье видеть новые фото Софии Михайловны. Хорошего отдыха и здоровья», «Очень красивая женщина. Здоровья и удачи», «Красавица так держать. Несмотря на годы она просто супер, шикарно выглядит», «Восхищаюсь Софией Михайловной!», «Прекрасная София… я её обожаю», «Прелестная дама! Украшайте мир, дорогая София!», «София, дай Бог Вам долгой молодости и здоровья! Очень Вас люблю», — пишуть в коментарях фани співачки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...