Софія Ротару привітала українців з Новим роком

Українська співачка Софія Ротару привітала шанувальників з Новим роком та заговорила про майбутню перемогу. У новорічний вечір виконавиця додала світлину за святковим столом до сторіз в Instagram, передають Патріоти України.

Лаконічно, але змістовно, артистка написала, що цей рік буде переможним. "З Новим роком! Роком нашої перемоги", - написала українською Ротару.

Зазначимо, що на початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару написала, що перебуває у Києві та молиться за мир. Однак давати офіційних коментарів чи інтерв'ю співачка не поспішає. У своїх соцмережах Ротару часто реагує на ракетні атаки РФ та дякує нашому ППО, втім, не пише, що звірства на українських землях чинять саме російські окупанти.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...