Софію Ротару "скосив" омікрон: Співачка розповіла про боротьбу з найзаразнішею формою коронавірусу

ротару

Співачка Софія Ротару заразилася коронавірусом, у 74-річної артистки підтвердився штам «Омікрон». Ротару в Instagram розповіла, що лікувалася два тижні, а зараз намагається розібратися з ускладненнями після захворювання, зазначають Патріоти України.

«Ось і до мене дістався „Омікрон“. Два тижні безсонних ночей та боротьби за здоров'я. Коронавірус переможено, але не без ускладнень. Ситуація завдяки чудовим лікарям та медсестрам під контролем, але потрібен ще час та сили», — написала співачка.

Нагадаємо, раніше племінниця Софії Ротару співачка Соня Кей розповіла, що її мама — Лідія Ротару (Хлябич) — перенесла коронавірус.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...