Сьогодні Міжнародний день дівчаток: Історія свята і яскраві привітання

11 жовтня в світі відзначається Міжнародний день дівчаток. Цю дату обрали в ООН в 2011 році, а ще через рік свято вперше відзначили усією світовою спільнотою. До цього в ряді країн існували власні дні дівчаток (в Індії — 24 січня, в Японії — 3 березня), зазначають Патріоти України. Також в світі набув поширення День дочки (четверта неділю вересня). Всі ці свята продовжують відзначатися паралельно з Міжнародним днем дівчаток.

Всіх дівчаток — і юних, і більш старших, а також всіх батьків дівчаток можна привітати зі святом яскравими листівками і поздоровленнями у віршах.

З Днем дівчаток!

Твоя посмішка хай сяє,
Всіх навколо звеселяє.
Щоб усе стало можливим,
А життя було щасливим.

11 жовтня - Міжнародний день дівчаток!

Нехай кохання прикрашає,
Дарує мрія імпульс хай.
Будь ніжною у своїй силі,
У себе вір, перемагай.

Ідея свята виникла 10 років тому

Нагадаємо, в календарі свят і вихідних днів на поточний місяць на 11 жовтня припадає ще кілька важливих приводів для святкування. Також до вашої уваги календар церковних свят на жовтень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...