Сьогодні в Україні переважатиме мокрий сніг та дощ. Синоптики уточнили прогноз погоди на 27 листопада

У неділю в Україні очікують мокрий снігУ половині областей України у неділю, 27 листопада, очікують мокрий сніг та дощ. На дорогах можлива ожеледиця. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

На заході, а також в Житомирській, Київській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях буде невеликий мокрий сніг та дощ. Вранці у західних областях місцями туман.

У неділю в Україні очікують мокрий сніг

На заході та півночі на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря становитиме від -2℃ до +3℃. У південно-східних, Закарпатській та Одеській областях +1...+6℃.

У столиці та Київській області також прогнозують мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря у Києві протягом доби близько 0℃.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже останні роки ми не бачимо суворих зим.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...