"Сьогодні знаковий день": Макаревич показав свій "рай" (відео)

Лідер «Машини часу» Андрій Макаревич вже багато років є фанатом The Beatles і навіть організував у себе в будинку «райський куточок», де може послухати улюблених музикантів. Відео свого домашнього раю Макаревич опублікував в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Можливо, бажання послухати «бітлів» саме сьогодні з'явилося не випадково. 10 квітня - для музикантів знакова дата. Вважається, що в цей день 51 рік тому The Beatles припинили існування. Пол Маккартні випустив свій перший альбом без Джона Леннона і оголосив, що зосередиться на сольній кар'єрі.
Макаревич і «Машина часу» свій альбом Time Масhine (2006) записали на легендарній студії Abbey Road в Лондоні - там, де були створені всі альбоми «The Beatles». «Коли підходиш до мікрофона, в який співав Леннон, це тебе дуже дисциплінує», - згадував про цей експеримент Макаревич.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...