У стилі "Гри престолів": Соколова яскраво відповіла на погрози пропагандистів Путіна (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова яскраво відповіла на агресивні випади путінських пропагандистів, які вважають, що без Росії Україна зникне за тиждень, повідомляють Патріоти України.

Вона стилізувала своє звернення до них під популярний серіал "Гра престолів" і показала у ефірі нового випуску шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube.

Приводом для її кумедного сюжету став спіч пропагандиста Анатолія Кузічова на "Першому каналі", який погрожував обірвати всі зв'язки країни-агресора з Україною.

"Уявіть собі на секунду: а що, якщо нам відсікти всіх на фіг? Ну що, якщо нас вважають всі покидьками, агресорами, стільки років окупації, того, цього. Взяти і відрізати все, відсікти на фіг, якщо ми такі погані! Ось мені цікаво, що буде з Україною? Скільки вона проживе — тиждень у кращому разі?" — уїдливо запитав він.

"Юна Деєнеріс Соколова заливає золото правди в горлянку старшому брату. Так, будь ласка, відсічіться від нас! Це буде найкращий тиждень у житті!" — відповіла вона глашатаю Путіна.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...