Соліст українського гурту та його дівчина стали парою року в Росії (фото)

Фронтмен українського гурту "Агонь" Антон Савлепов зі своєю дружиною, акторкою Іриною Горбачовою, стали "парою року" за версією російського видання "ОК". Співак на вручення нагороди в Москві не з'явився, інформують Патріоти України.

Обраниця українця заявила, що він відсутній "через поважну причину". Подія відбувалася в межах шостої церемонії нагородження "Більше ніж зірки", повідомляється на офіційному сайті журналу.

Під час вручення статуетки дівчина заявила, що в стосунках хоче і надалі допомагати партнерові, лікувати його та нести радість. "Я зрозуміла, що люди у стосунках лікують одне одного. І якщо союзи органічні, люди це відчувають. Мені приємно, що ви щось таке відчули. Я не знаю, як буде далі... Але хотілося б одне одного у стосунках любити, допомагати один одному, лікувати, нести радість та щастя", – сказала акторка.

Вона також зазначила, що люди живуть у час, коли чоловікам не потрібні жінки і навпаки. На думку переможниці в номінації "пара року", кожен навчився самостійно вирішувати свої проблеми і не потребує допомоги партнера.

"Зараз дуже цікавий час і не зовсім зрозуміло, як бути. Були різні часи... Нині такий час, коли чоловік може бути сам по собі спокійно. Йому насправді не потрібна жінка. Так само, як і жінці, по суті, не такий потрібен чоловік", – заявила Ірина.

Нагадаємо, що вперше про романтичний зв'язок між артистами заговорили в 2020 році, а вже в 2021 Горбачова заявила, що вони таємно одружилися.

Довідка. Антон Савлепов – український музикант, колишній соліст гурту "Quest Pistols", учасник гурту "Агонь". Займається йогою, є вегетаріанцем, цікавиться езотерикою.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...