"Солоденькі": Зеленський і Порошенко "потрапили" на обгортки шоколаду (фото)

В інтернеті висміяли смішними карикатурами лідера України Володимира Зеленського та екс-президента Петра Порошенка. Фотожаби розмістили користувачі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Фотографії політиків прифотошопили до етикеток шоколаду. Як не дивно, "героєм" відомої солодощі виробництва Roshen став Порошенко. Його помістили на обгортку шоколадки "Оленка", проте підписали її назва "Петюнька".

Другим "обличчям" етикетки шоколаду від торгової марки "Світоч" зробили Зеленського. Шоколадку з його зображенням підписали "Светоч".

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...