Соня Морозюк розповіла свою версію, чому передала під заставу дві квартири та галерею після скандалу з Гринкевичами

Художниця Соня Морозюк, яка була нареченою Романа Гринкевича, підозрюваного в участі у злочинній організації та шахрайстві, пояснила, чому передала під заставу за угодами позики дві квартири та галерею в Києві. В інтерв'ю Дмитру Гордону вона заявила, що зробила це, щоб захистити себе, передають Патріоти України.

«Я не намагалася якось зашкодити слідству чи арешту, це був захід захисту. Я думаю ви знаєте, що є такі схеми шахрайства, коли переписують у реєстрах власність… В один момент оприлюднили все, що в мене є, це був захід мого захисту, саме тому був зроблений договір іпотеки. Я просто хотіла захистити своє від злочинів сторонніх», — повідомила Морозюк.

Вона додала, що вважає арешт «правовим нігілізмом» і подаватиме апеляційну скаргу. «На всю мою нерухомість накладено арешт, але я вважаю, що це повний правовий нігілізм і буду подавати апеляційну скаргу. У мене немає жодної земельної ділянки… На все моє майно накладено арешт, але мені незрозуміло, чому накладено арешт, наприклад, на квартиру, куплену 2010 року, коли мені було 12 років. Я подаватиму апеляційну скаргу і суду дам усю документацію, яка спростовує», - розповіла Морозюк.

Нагадаємо, 15 січня Морозюк позичила 6 мільйонів 700 тисяч гривень у своєї мами Ліліани Семенюти. Семенюта — звичайний ФОП, що надає різні послуги. Також на неї записана ГО Вік Можливостей, про інший бізнес жінки невідомо.

Одна з квартир Морозюк розташована в ЖК Альтер Его на Новопечерських липках у Києві. Ціна таких апартаментів стартує від 6 мільйонів гривень. Приблизно стільки ж коштує друга квартира Морозюк, яка розташована в ЖК Пори року.

Через позику від мами Морозюк наклала обтяження на всі три об'єкти нерухомості. Зараз у реєстрі це значиться як договір іпотеки.

Це означає, що майно художниці недоступне для арештів і конфіскації доти, доки вона не поверне борг своїй мамі.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...