Сонячне затемнення 2 липня: Коли й де дивитися, що можна і не можна робити в цей час (відео)

Сьогодні, 2 липня, відбудеться повне сонячне затемнення, яке, за словами астрологів, може вплинути на хід деяких подій. Затемнення 2 липня українці спостерігати своїми очима не зможуть, повідомляють Патріоти України.

Час сонячного затемнення 2 липня 2019 й де дивитися

2 липня 2019 року відбудеться повне сонячне затемнення. Найкраще його буде видно в Чилі та Аргентині, а також у південно-східній частині Тихого океану. На території України ж спостерігати його не вдасться. Затемнення триватиме 4 хвилини 33 секунди, а максимальна фаза почнеться в 22:23 за Києвом. Сьогоднішнє затемнення триватиме в два рази довше, ніж аналогічне в 2017 році. За ним зможуть спостерігати жителі Болівії, Перу, Еквадору, Парагваю та Уругваю, а також деяких регіонів Бразилії, Колумбії, Панами і Венесуели.

Сонячні затемнення в 2019 році

Протягом 2019 року очікується п'ять затемнень. Зокрема, три сонячних (часткове — 6 січня, повне — 2 липня і кільчасте — 26 грудня), а також два місячних (повне — 21 січня і часткове — 17 липня). Затемнення, крім повного, доступні для спостережень з боку України.

Сонячне затемнення 2019: що можна і не можна робити

2 липня і три дні після не рекомендується починати нові проекти, оскільки, на їх думку, буде складно тверезо оцінити ситуацію. При цьому затемнення Сонця вважається відмінним часом для того, щоб проаналізувати свої думки і скласти новий план дій на майбутнє. Також астрологи стверджують, що все, що починається в день затемнення, майже неможливо змінити. Саме тому не рекомендується вплутуватися в довгострокові проекти - брати кредити, вступати в шлюб і так далі. Адже якщо щось піде не так, буде вкрай складно зняти цей тягар.

Час сприятливий для того, щоб відмовитися від шкідливих звичок і внести у своє життя нові корисні елементи - наприклад, правильне харчування, заняття спортом, і так далі. Вважається, що звички, впроваджені в цей період, збережуть свою стійкість на довгі роки.

Який вплив матиме сонячне затемнення 2019 на знаки Зодіаку

Астрологи попереджають, що енергія затемнення досить дисгармонійна, формується опозиція Сонця і Місяця в Раку з Сатурном. У той же час, формується гармонійний аспект з Нептуном у Рибах. Сприятливий вікно можливостей в період липневого затемнення відкривається для таких знаків, як Близнюки, Рак, Діва, Терези і Риби.

У цей час можна сміливо зважитися на давно задуману зміну професії, отримати підвищення або знайти нову любов. Стрільцям в цей період слід бути особливо обережними у фінансових питаннях, Водоліям – приділити увагу своєму здоров'ю. Овнів можуть чекати раптові події, які торкнуться членів сім'ї та родичів.

Для Львів настає вдалий час, щоб ненадовго усамітнитися і приділити увагу своєму духовному зростанню. Як прогнозують астрологи, багатьом знакам Зодіаку надасться шанс змінити життя на краще, просунутися по кар'єрних сходах, поліпшити відносини, зробити щось важливе по будинку. Деяким людям доведеться в цей період відмовитися від непотрібних людей і р ечей, щоб досягти бажаного.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...