Сонячне затемнення в грудні: Як правильно пережити і що робити категорично не можна

26 грудня не можна сваритися і витрачати крупні суми грошей.

Сонячне затемнення у грудні 2019 року буде особливим, так як воно буде кільцевим. Астрологи пояснюють, що таке явище буває дуже рідко. Сонячне затемнення пройде 26 грудня, і воно стане небезпечним через те, що в цей день буде сильний вплив Землі, передають Патріоти України.

Всі події в цей день мають велике значення для майбутнього, тому варто тримати емоції в узді, виключити неприємні ситуації і залишатися в спокійному стані.

Що потрібно зробити під час сонячного затемнення

В цей день варто зайнятися плануванням. І це не тільки список планів того, що потрібно встигнути зробити до Нового року, але і спланувати найближчі кілька місяців або навіть рік.

Розкрити свій потенціал і поставити цілі. Астрологи зазначають, що в цей день удача буде на боці тих, хто не звертає з намічених шляхів і прагне до досягнення своїх цілей. В цей день буде особлива енергетика, яка дозволить розкрити свої таланти.

Матеріалізувати свої думки. В цей день варто направити потік своїх думок на позитив, удачу, успіх і щастя, так як сонячне затемнення дуже чутливе до того, що відбувається в головах. Всі негативні думки варто відкинути і націлитися на втілення своїх бажань.

Бути поруч з близькими людьми. 26 грудня сфера особистого життя та взаємин з людьми стане дуже важливим аспектом. Варто бути доброзичливим з рідними, друзями і колегами по роботі. Цей день може дати початок тісним зв'язкам з іншими людьми на довгий період.

Що не можна робити в день сонячного затемнення

У цей день не варто поспішати з прийняттям важливих рішень, так як вони можуть негативно позначитися на майбутньому. Необдумане рішення може викликати жалість або призвести до неприємних наслідків.

В цей день не можна сваритися, так як енергетика дня дуже сильна. Навіть незначна сварка може призвести до глибокого конфлікту, розриву відносин і втрати довіри з боку близьких людей. Варто уникати будь-яких конфліктів і негативних емоцій.

Не варто витрачати великі суми грошей в цей день, так як покупки можуть виявитися невдалими.

У день сонячного затемнення не варто ризикувати, так як є ймовірність нещасних випадків. Якщо є можливість відкласти поїздку – астрологи рекомендують це зробити. Якщо ні – то потрібно сідати за кермо в хорошому настрої і відпочив.

Також в цей день варто уникати ілюзій і бажання будувати повітряні замки, так як в день сонячного затемнення можна упустити щось важливе в реальному житті і нашкодити своєму майбутньому.

Джерело: РБК-Україна

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...