Соромно дивитися! Олег Винник розчарував "вовчиць" виступом на "Танцях з зірками" (відео)

"Танці з зірками" порадували поверненням Олега Винника на паркет. Артист станцював у тріо з Сантою Дімопулос і Максом Леоновим, а також заспівав хіт зі сцени. Але останнім швидше засмутило прихильників, ніж обрадувало, передають Патріоти України.

Винник разом з Ольгою Фреймут стали ведучими балкона. Крім того, артист заспівав свій безсмертний хіт "Як жити без тебе" і "Вовчиця". Але відверте виконання під фонограму розчарувало українських глядачів.

Цікаво, що рік тому Олег також радував глядачів "Вовчицею" на проекті "Танці з зірками". Але тоді він виступав наживо, ледь не зірвавши голос. Пропонуємо порівняти два виступи артиста.

Олег Винник, "Як жити без тебе", Танці з зірками 2020

Олег Винник, "Вовчиця", Танці з зірками 2019

Українці в коментарях сильно розкритикували останнім виступ Винника за відверту фонограму:

  • "Класно рот відкрив. Міг би і порадувати live.
  • Адже він може і наживо добре співати. Ну навіщо ця фонограма (а може і пререкорд). У будь-якому випадку обман глядача... Не треба так.
  • Соромно дивитись на таку явну фанеру.
  • Так вже всі бачать, що фонограма однозначно... Дивно. Може, дуже втомився.
  • Може, щось сталося, навіть видно що змучений".

Нагадаємо, що за результатами півфіналу проект не покинула жодна пара. В суперфіналі "Танців з зірками" візьмуть участь Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов, а також Юлія Саніна і Діма Жук.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...