"Соромно за свекруху": Мати заявилася на весілля сина у дивному вбранні (фото)

Жінку розкритикували в мережі за те, що одягла весільну сукню на весілля свого сина. Жінку зі США присоромили на платформі Reddit після того, як один з користувачів поділився знімками її оголошення про продаж цієї сукні. Про це повідомляє DailyMail, передають Патріоти України.

В оголошенні була напівпрозора кремова сукня, в описі йшлося: "Сукня для матері нареченого або нареченої — 750 доларів".

На одному знімку мати нареченого стоїть поруч з нареченою, і їхні сукні майже однакові. Невідомо, як наречена відреагувала на вибір гардеробу, але користувачів Reddit це не на жарт розлютило.

Багато хто припустив, що жінка так спробувала привернути увагу гостей. Один з користувачів написав: "Я подивився на другу фотографію, і виявилося, що це майже та ж сукня, що й на нареченій".

Інший стверджує, що "йому соромно за свекруху". Хтось звернув увагу: "На другому знімку ви можете побачити частину сукні нареченої. Свекруха обрала цю сукню, тому що вона схожа на сукню нареченої".

Дехто здивувався тому, як складено оголошення про продаж сукні: "Вона заохочує інших жахливих свекрух теж одягнути це на весілля своєї невістки! Я більше не можу знайти оголошення, але так цікаво, чи хтось телефонував їй з цього приводу".

А ще багато хто звернув увагу на те, що у свекрухи на весіллі теж був букет, як у нареченої.


“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...