Сотні шльопанців викинуло на берег Сочі: Місцеві жителі у захваті кинулися їх збирати (відео)

Багато хто знайшов у цьому чудову можливість для оновлення гардеробу.

В Росії море після шторму викинуло на берег сотні капців та шльопанців. Незвичайний "подарунок" від природи отримали жителі і туристи Сочі. Заповзятливі росіяни вирішили не втрачати даремно часу і відразу ж кинулися збирати взуття. Про це повідомив Telegram-канал "Лента дна", передають Патріоти України.

Так, місцеві сочинці і приїжджі туристи влаштували собі імпровізований шопінг прямо на березі моря. Люди збирали капці і шльопанці, юрмилися біля гір з взуттям і незадоволено реагували на те, що їх знімають на відео.

Багато людей приміряли знайдене взуття і намагалися якомога швидше знайти парні шльопанці. На відео помітно, що збором викинутих на берег капців займалися і чоловіки, і жінки різного віку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...