Сотню російських танкістів взяли в полон ЗСУ: Українські розвідники дістали секретні документи

За 24 лютого по 15 березня в Україні в полон здалися як мінімум сто танкістів зі складу 1-ї танкової армії окупантів. А загальні втрати цієї армії склали понад 400 осіб, розповіли в Головному розвідувальному управлінні українського Міноборони, передають Патріоти України.

За цей же час українськими захисниками були знищені або захоплені сотні одиниць військової техніки ворога. Про це свідчать документи з підтвердженням втрат 1-ї танкової армії окупантів, здобуті українськими розвідниками.

Крім того, в таких паперах є інформація про підрозділи, які були задіяні у військовому вторгненні Росії в Україну, повні списки і звання всіх загиблих, зниклих безвісти, полонених або поранених до середини березня 2022 року.

"Станом на 15 березня 2022 року загальні втрати 1-ї російської танкової армії становили 409 осіб. Українські воїни ліквідували 61-го і поранили 209 окупантів. Тільки за перші два тижні війни пропали безвісти 44 російських танкісти і 96 окупантів зі складу цієї армії здалися в полон", - зазначають розвідники.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...