"Сотни "закладок" даже в центре Харькова": Кернес раптово забив на сполох через наркотики в місті

Мер заявив, що поліція не справляється з ситуацією, що виникла.

Геннадій Кернес. Фото: Город Х.

Мер Харкова Геннадій Кернес розповів про масштабний оборіт наркотиків в місті. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Немає сенсу приховувати: Харків тоне в наркотиках. Я знаю місто, і ще ніколи люди не були в такому шоці від того, що відбувається. Ця тема піднімається першою на зустрічах, прийомах, в личку соцмереж люди пишуть сотні адрес "закладок", де йде справжній трафік, незалежно, центр це чи околиця, паркани в адресах, наркомани просто на вулицях жеруть цю погань", - написав мер.

Але ще більше він стривожив тим, що поліція не справляється з ситуацією, що виникла. "Немає сенсу приховувати і інше: поліція не справляється. Я в черговий раз закликаю Головне управління Національної поліції Харківської області відреагувати на вимогу харків'ян. Але знаючи реальність, пропоную тут і зараз починати об'єднуватися, щоб уберегти дітей і не упустити місто", - додав Кернес.

У мережі тут же стали масово коментувати заяву міського голови.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...