"Сотрудники сыр поджирают?": У супермаркеті Києва розгорівся скандал через продукти

Відкривши упаковку із щойно придбаною фетою, киянка побачила, що у коробці не вистачає майже третини шматка.

В супермаркеті Києва співробітники їдять продукти, які запаковані. Про це стверджує мешканка Києва, яка купила сир фета, але замість належних 300 грамів, в коробці виявилося 226 грамів. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фото товару, передають Патріоти України.

"Fozzy Group, що за дичина у вас діється? Годину тому купила коробку фети української в "Городку" на Почайній. Вдома відкрила - відрізаний шматок. На упаковці - 300 грамів нетто. За фактом - 226 грамів. У вас співробітники піджирають товари продовольчої групи? Я думала, це нісенітниця і вигадка про надїдені і знову запаяні пачках солодощів. Зараз здається, що не така вже дурниця. Більш того, пахне вона, як прокисша. Чекаю від вас коментар. Справа не в грошах, а в принизливому відчутті глузування", - написала жінка.

Киянка показала, як виглядав сир, коли вона його відкрила.


Дехто висловив припущення, що винні не працівники супермаркету, а ті, хто фасував сир ще на місці виробництва:

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...