Соціальна відповідальність: Мессі і весь склад "Барселони" готові піти на зниження зарплати в умовах коронавірусу

Коронавірус COVID-19 вже став причиною зупинення сезону в більшості футбольних чемпіонатів, включаючи іспанську Прімеру та інші спортивні події.
Ліонель Мессі. Фото: ЕРА.

Напередодні відбулася зустріч керівництва "Барселони", на чолі з президентом клубу Жозепом Бартомеу з лідерами команди - її капітаном Ліонелем Мессі, а також Жераром Піке, Серхіо Бускетсом і Серхі Роберто, повідомляють Патріоти України із посиланням на Mundo Deportivo.

На мінісаміті Бартомеу інформував гравців про заходи, вжиті керівництвом клубу для мінімізації фінансових втрат, спричинених впливом пандемії коронавірусу. Крім того, президент повідомив, що дохідна частина бюджету, складена на рівні €1, 047 млрд, буде не виконана, оскільки клуб недоотримає кошти від спонсорів через призупинення сезону. Більше того, Бартомеу заявив, що "Барса" навряд чи досягне позначки в €1 млрд.

У зв'язку з цим керівництво запропонувало футболістам погодитися на скорочення зарплати, і, за словами Бартомеу, гравці з розумінням поставилися до такої ініціативи. Додамо, що зарплатний фонд "Барселони" становить 61% від бюджету клубу - €642 млн.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...