"Соціальний тариф" на газ: Українців попередили про нову схему шахраїв

У "Нафтогазі України" попередили про шахрайську схему, в якій використовується інформація про нібито "соціальний тариф" на газ. Аферисти пропонують довірливим людям "перейти на тариф 4 грн за кубометр", але насправді крадуть персональні та банківські дані жертв. Про це йдеться у повідомленні "Нафтогазу", передають Патріоти України.

"Інформація про так званий "соціальний тариф" для населення, згідно з яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених сімей встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу, – не відповідає дійсності", – зазначили у компанії.

Тариф на газ у компанії встановлено на рівні 7,96 грн за кубометр. Така ціна діє для всіх клієнтів компанії без винятку (а це близько 98% всіх сімей, які користуються газом). "Група "Нафтогаз" направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий "соціальний тариф". Також закликаємо громадян бути обачними та не переходити за сумнівними посиланнями, не передавати свої дані стороннім", – заявили в компанії.

Так, в Україні з 1 грудня тариф на газ для більшості абонентів не змінився. Зміни у цінах може бути лише юридичних компаній, водночас для побутових споживачів ціни залишаються стабільними.

При цьому українці мають можливість вибирати, у кого купувати газ. Так, вартість кубометра газу у різних компаній становить від 7,7 грн за кубометр до 9,99 грн за кубометр. Тарифи діють до 1 травня 2024 року, тож у жовтні змін не було.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...