"Соціум її не сприйме": Подруга Януковича в Україні не концертуватиме

23 липня в Instagram співачка Таїсія Повалій анонсувала свій сольний ювілейний концерт в Україні.

Директор Національного палацу мистецтв Україна Роман Недзельський заявив, що ювілейний концерт Таїсії Повалій в Палаці Україна, який запланований на 10 грудня, не відбудеться, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«Концерту Таїсії Повалій в палаці „Україна“ не буде, тому що не дотримана вся процедура… Якщо вона українська співачка, то повинна адаптуватися до того, що у нас сьогодні є. Якщо вона не адаптується, то соціум її не сприйме», — сказав він.

За словами Недзельського, ніяких попередніх угод з артисткою підписано не було і на ці дати вже заплановані інші заходи.

Нагадаємо, що 23 липня в Instagram співачка Таїсія Повалій анонсувала свій сольний ювілейний концерт в Національному палаці мистецтв України 10 грудня 2019.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...