"Совість ти забула одягти!": Maruv нагадали в мережі про її мовчання щодо війни

Співачка Maruv, справжнє ім'я якої - Анна Корсун, активно веде свій блог. Вона публікує там свій одяг, розваги, інформацію про нові пісні, проте жодної згадки про війну, яка зараз триває на її батьківщині, там немає. Після 24 лютого 2022 року Maruv зробила вибір на користь Росії - країни, яка напала на Україну, нагадують Патріоти України.

До повномасштабного вторгнення в Україну у неї було багато слухачів, але після того, як вони побачили її реальну позицію, на адресу Maruv почав литися хейт в спробі донести їй істину. Як правило, на негативні коментарі Корсун не відповідає - їх зі сторінки зірки видаляють. Але не відразу.

Реакція мережі

Ось що пишуть про співачку під її кількома останніми постами:

  • "Совість! Совість ще забула одягти"
  • "Яка бридка. Московія вже для тебе безпечне місце?"
  • "Люди проміняли совість на шмотки..."
  • "Кілька твоїх пісень були дуже навіть нічого. І коли ти за мир була, я теж підтримувала. Але зараз вони влаштували війну в нашій родині. Тут вже або ти продаєшся, або ти залишаєшся людиною. Ти обрала. Удачі з цим вибором!"
  • "М-да, інших тем немає у людини... Ніби війна не в її країні..."
  • "До чого це? Будь людиною, Аня"

Хто така Maruv

Співачка, яка народилася в місті Павлоград Дніпропетровської області. Музичну кар'єру в напрямку поп та електронної музики почала будувати саме в Україні, з 2018 року виступає сольно. Останні роки живе і працює в Росії. Тісно співпрацює з путіністом Філіпом Кіркоровим.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...